Om mig

Hej!

 

Mitt namn är Julia Anding Ek, jag kommer ifrån och bor i Stenungsund på västkusten i Sverige.

Mitt första möte med yogan var 2016, jag var då inne i en period av identitetssökande och att börja med yoga var ytterligare ett försök att hitta mig själv. Jag fortsatte med yoga sporadisk under några år men det var inte förrän 2018, när jag besökte Sri Lanka, som jag verkligen förstod grejen. För mig har yogan varit en räddning, den har hjälpt mig att komma i kontakt med mig själv. Alla aspekter som gör yoga till vad det är har på något vis talat till mig, och det är därför jag brinner så mycket för yoga och vill dela denna erfarenhet med andra.

Den yogaform som har tilltalat mig allra mest, och som jag också är utbildad i, är Vinyasa Yoga. Det är en dynamisk yogaform där rörelsen följer andetaget i ett härligt ”flow”. Jag har även blivit inspirerad av något som kallas för ”yin/yang-yoga”, där lugnare och mer grundande rörelser blandas med de fysiska och dynamiska rörelserna, för att skapa en balans i både kropp och sinne. På mina pass kommer jag därför erbjuda både lugnare delar, där vi försöker grunda oss och landa på mattan, men också flödande och ibland utmanande sekvenser. Även musiken spelar en stor roll på mina klasser. Jag älskar musik och hur den kan förmedla olika känslor, höja och sänka pulsen i ett rum.

Alla har vi olika relation till yogan och vissa kanske bara gör det för att det är ett härligt sätt att röra kroppen på, och det är helt okej! Jag är bara glad att du har hittat hit.

Utbildningar

200h Vinyasa YTT – True North Vinyasa, Båstad (2020)